-

Army bukser til mænd i størrelse 3XL

Army Star forhandler et bredt udvalg af 3XL bukser i camouflage, cargobukser, chinos og en række andre bukser, der alle er kendetegnet af fed army fashion. Army bukser har alle dage været utroligt populære, da de er et stærkt middel til at opnå et udtryk, der er maskulint og råt. På den måde kan du bryde lidt med det traditionelle pæne look, og i stedet give liv til det daglige outfit. Militære bukser er desuden fyldt med fede detaljer, der spænder lige fra de mange typer af camouflage til de mange detaljer, der eksempelvis er at finde på cargobukser, som ekstra store lommer og snore. Vores XXXL bukser kommer i en god og behagelig pasform, der sikrer et naturligt fit, og når de bæres med f.eks. en klassisk t-shirt, får du et look, der kombinere den bedste army fashion med klassisk elementer fra garderoben. Dét er god stil til mænd! Find dine nye militærbukser eller klassiske chinos i 3XL - her hos Army Star.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Army cargobukser til mænd i 3XL


Militærbukser har altid været populære. På trods af at bukserne oprindeligt skulle skjule eller gøre soldaterne ens, har du kunne spotte dem som en del af gademoden i mange år, hvor civilbefolkningen omvendt har brugt de forskellige army bukser for at skille sig ud. Camouflage bukser har særligt været en sikker vinder til dette formål, fordi der findes så mange forskellige mønstrer og sammensætninger. Samtidig er de for længst blevet gjort til en dagligdags army fashion, efter alt fra manden på gaden til hollywoodstjerner er blevet set i dem.
Cargobukser er en anden militær beklædning, der for længst har vundet indpas i befolkningen. De fede army bukser har fået deres navn på grund af de ikoniske lommer, der blev brugt til radioudstyr m.m. I dag er bukserne stadig perfekte til dig, der gerne vil skille dig ud på en rå og maskulin måde. Bukserne har desuden en fantastisk pasform, og er en klassiker inden for den militære verden & særligt i farverne oliven grøn og khaki.
Uanset om du er til camouflage, cargo, chinos eller noget fjerde, finder du army bukser, der giver et fedt militært udseende af streetfshion & perfekt til dig, der gerne vil være maskulin og moderne.