× Vi bytter frem til og med 31. Januar 2024.

Shorts til mænd i 3XL – camouflage, vintage og cargoshorts

Hos Army Star kan du finde de fedeste shorts i army look. Vores brede sortiment i store størrelser, byder især på et kæmpe udvalg af fede cargoshorts, som alle er i XXXL. Her finder du alt fra den helt enkle ensfarvede stil i klassiske militære farver som khaki og oliven grøn, eller masser af forskellige modeller i rå camouflage med maskulin attitude. De fede army shorts er fyldt med detaljer som eksempelvis bælte, snøre, ekstra lommer og forskellige forvaske, der sætter individuelle præg på de enkelte modeller. Bemærk desuden at du finder shorts i både almindelig længde og ¾ knickers længde. Find et par lækre og behagelige 3XL army shorts i camouflage eller en af de mange flotte ensfarver, og brug dem med en fed t-shirt på en varm sommerdag.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Army shorts i 3XL & militær mode til mænd


Du finder altid et stort udvalg af army shorts i 3XL, når du handler hos Army Star. Shorts er sommerens vigtigste accessories, og intet føles mere behageligt end et par lette shorts kombineret med en fed t-shirt eller undertrøje på en sommerdag med solskin. Hos Army Star synes vi, at det er god stil, når shorts til mænd har et råt udtryk, der både signalerer maskulinitet og sommermode.
Derfor har vi et sortiment, der består af fede shorts i design, der klæder alle rigtige mænd. Modellerne er alle inspireret af militær mode og derfor tilgængelige med camouflagemønstre og i ensfarver, hvor særligt khaki og oliven grøn er klassikere inden for army fashion. De mange cargoshorts er perfekte til en sommerdag, hvor du skal have alle dine ting med, da de har mange gode lommer til opbevaring.
Til dig der foretrækker et mere klassisk look, kan vi varmt anbefale et par ranger shorts i fede ensfarver, der ligesom vores øvrige modeller er super behagelige at have på, og har en glimrende pasform.
Husk i øvrigt at tjekke vores army fashion inden for badeshorts ud & genial militær mode til sommerens strandture eller turen i svømmehal.