× WINTER SALE Se tilbud
-

Skjorter i 3XL – fed army mode til mænd

Hos Army Star finder du autentiske army skjorter i fed camouflage, skjorter i klassiske ensfarver og farverige skovmandsskjorter til store mænd. Vores 3XL militærskjorter er perfekte til dig, der gerne vil udtrykke din egen individuelle stil med masser af maskuline skjorter. Camouflage er en sikker vinder, hvis du gerne vil have dig et råt udtryk. De mange friske skovmandsskjorter er ideelle til dig, der søger et casual eller street look. Vores XXXL vintage BDU skjorter er i øvrigt geniale i den sammenhæng. Det forvaskede look giver masser af attitude til en i forvejen fed army model i en super bomuldskvalitet. Skal du bruge en pæn og tidsløs skjorte, har vi fede pilotskjorter i en virkelig behagelig pasform og med de klassiske skjortelommer, der giver bunkevis af pilotcharme.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Militær skjorter til mænd i 3XL


Mangler du en skjorte med korte eller lange ærmer, har Army star et fedt udvalg til både natteliv, hverdag og jobbet.
Herreskjorter er ikke kun til sjælden brug under jakkesættet, men yndlingstøj for mange mænd, der bruger dem på dagligt basis. Derfor har vi et bredt udvalg, der spænder fra forskellige mønstre faconer til variationer i tykkelsen og vask. Vi har både skovmandsskjorter, der er bløde og behagelige, og samtidig fungerer godt hen over en T-shirt på køligere dage. Vores pilotskjorter er perfekte til job og mere formelle situationer, mens vores store udvalg i army inspirerede skjorter kan give en hvilken som helst person en rå og maskulin kant med de fede camouflagemønstre, vaske og stofmaterialer.
Du har valget i mellem skjorter med korte eller lange ærmer, hvor de langærmede er gode hele året og kan smøges op, mens de kortærmede er perfekte under varme temperaturer, når solen kigger frem.