× WINTER SALE Se tilbud
-

Army T-shirts til mænd i 3XL - Camouflage, print og basic

Du kan aldrig have for mange t-shirts i skabet. Derfor tilbyder vi et kæmpe udvalg af t-shirts i camouflage look, ensfarver, med print, slid og motiver eller som langærmet model. En god t-shirt er en behagelig en af slagsen, der sidder godt og ser fed ud. Der er ikke noget bedre end en fed model i unikt design til alle ugens dage, og det er lige netop hvad Army Star tilbyder. Vi har nemlig alverdens slags i både autentiske army camouflager, forskellige vaske, med militær print og meget mere. De 3XL t-shirts du finder er tilgængelige i store størrelser, men stadig designet til at sidde godt på kroppen og tilbyde masser af komfort. Sortimentet tæller både modeller med korte og lange ærmer, ligesom du finder alt fra ensfarver til de meget rå og maskuline udtryk. På den måde er det altid let for dig at finde en t-shirt, der giver dig dit helt eget look, hvad enten du ønsker vintage slid, camouflage eller fede tryk.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

T-shirts I store størrelser & army fashion til mænd


Alle mænd elsker t-shirts. Du bruger sikkert en hver eneste dag, og det er altid en fornøjelse at have en stor bunke at vælge iblandt.
Army Star forhandler et stort udbud at de fedeste t-shirts. Vælg blandt massevis af forskellige stile som hardcore print, ensfarver, camouflage, statements eller fede motiver & vi har det hele, så du kan finde noget nyt til hver eneste dag.
De army inspirede design tæller alt fra camouflage til print og forskellige vaske, der til sammen giver dig mulighed for et autentisk militær look eller moderne udtryk med din helt egen attitude. Samtidig finder du t-shirts, der er så behagelige, at du slet ikke opdager, du har den på. Det er komfort på et højt plan.
Tag et kig i det kæmpe udvalg & der er helt sikkert noget for dig.