× Vi bytter frem til og med 31. Januar 2024.

Tank tops i 3XL - army look og ensfarve

Hvis du søger en 3XL tank top til de varme sommerdage, træningscentret eller til brug under skjorten, så er du landet det rette sted.
Vi har tank tops i camouflage og ensfarver, der ser fantastiske ud til et par shorts, når turen går mod stranden, festival eller andre herlige sommerbegivenheder. De mange design i army fashion er perfekte til dig, der vil have et maskulint, anderledes og forfriskende look i sommerens varme eller motionscentret. Visse af vores undertrøjer er oven i købet svedtransporterende modeller, der er yderst åndbare og sikre god bevægelsesfrihed – perfekt til sportsbrug og aktiv livsstil. Hvad enten du mangler en XXXL undertrøje til sport, en klassisk sort eller hvid til brug under skjorten, eller en tank top i army fashion med fed attitude, så finder du det hos Army Star.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Army undertrøjer til sommer, sport og sol


Det er efterhånden længe siden, at undertrøjen var noget, der kun hørte til under skjorten. I dag findes undertrøjer, tank tops og wife-beaters i utallige design og farver. Hos Army Star har vi et bredt sortiment af tank tops i størrelse 3XL, der med de mange forskellige design passer til enhver situation.
Når sommeren står på, er undertrøjen et casual stykke tøj, der med et fedt udseende passer perfekt til et par shorts. En sådan wife-beater er ikke bare fed, men yderst behagelig på de varme dage, da der kommer en masse frisk luft til kroppen.
Af samme grund er den tit populær i træningscentret, hvor den sikrer bevægelsesfrihed og er med til at holde dig nedkølet. Skal du virkelig give den gas, har vi særligt svedtransporterende undertrøjer, der er åndbare og tørrer hurtigt & perfekt til motion af alle typer.