× WINTER SALE Se tilbud
-

3XL - army tøj i store størrelser

Hvis du vil have et stort udvalg af herretøj i 3XL, er du landet det rette sted. Med Army Stars sortiment bliver det nemt at finde tøj i store størrelser, der sidder godt på kroppen. Udvalget spænder helt fra en casual stil til fed army fashion, hvor du finder bukser, jakker, t-shirts m.m. i camouflage, khaki eller med flotte militær inspirerede print og statements. Du finder tøj til rigtige mænd, der godt kan lide at se maskuline ud, men samtidig vil have god pasform og tøj, der sidder godt på kroppen. Samtidig er den army fashion vi tilbyder et suverænt værktøj til dig, der gerne vil have en personlig stil og dit eget udtryk. Du kan sammensætte på kryds og tværs i vores sortimentet, hvor både nyfortolket army mode som cargobukser og camouflage t-shirts er på hylderne, ligesom du også finder tidsløse design som pilotjakker og skjorter i militært look.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Tøj til store mænd i 3XL


Hos Army Star er vi klar over, at det kan være svært at finde herretøj i store størrelser, der samtidig har det rigtige fit og ser godt ud. Derfor har vi gjort os til eksperter i tøj til mænd, der har et par ekstra X`er på mærket.
Det tøj, du finder i vores sortiment, sidder behageligt på kroppen, uden at du bliver kasseformet, samtidig med at der er stor variation i looket, der går fra den klassiske casual stil til mere rå og maskulin army mode. Hvor det klassiske look eksempelvis byder på t-shirts i flotte ensfarver, har vores army fashion typisk en masse fede detaljer, som print, mønstre, ekstra lommer eller noget helt fjerde. De mange detaljer giver dig en unik stil med et råt og personligt udtryk.
I blandt de store størrelser finder du tøj til alle sæsoner, så du både har valget mellem lette shorts til sommeren og varme fleecetrøjer til vinterbrug.