× BLACK WEEK - SPAR 20-60% Se tilbud

Tøj til store mænd - army fashion i størrelse 4XL

Nu er det slut med at gå på kompromis med design og kvalitet, fordi du skal bruge tøj i store størrelser. Hos Army Star har vi et bredt udvalg af militær mode og tøj i et casual look til mænd, der gerne vil have deres egen fede stil med masser af kant. Du finder army tøj til hele året i det store sortiment, der byder på alt fra cargobukser, jakker i camouflage, t-shirts i flotte farver, khaki shorts og skjorter. Komforten er høj, pasformen er god, og looket er tit fyldt med fede detaljer som print, mønstre og ekstra lommer. Med det ekstra gode fit, er du sikret at tøjet sidder naturligt og passer på kroppen. Samtidig får du masser af kvalitet fra nogle af de fedeste mærker, der leverer army fashion og casual tøj.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Army wear til store mænd


Store mænd skal også have tøj, der sidder perfekt på kroppen. Men vi er klar over, at det under normale omstændigheder kan være svært at finde noget, der både ser godt ud og sidder ordentligt.
Derfor har vi taget ekstra store størrelser til mænd ind i sortimentet af army fashion, hvor der findes alt i cargo, camouflage og khaki. Looket er råt og maskulint, med klar inspiration fra militær mode. Army looket har i mange årtier været en inspirationskilde for de store modehuse, og måske forklarer det, hvorfor cargobukser, pilotjakker og lignende er blevet tidsløse klassikere, der bør indgå i enhver herregarderobe.
Vores udvalg sidder godt på kroppen, men giver dig samtidig god komfort og bevægelsesfrihed. Modellerne i sortimentet er enten klassisk casual eller army wear i camouflage, flotte basisfarver eller andre forfriskende sammensætninger & perfekt tøj til alle mænd.