× BLACK WEEK - SPAR 20-60% Se tilbud

5XL - tøj til mænd I store størrelser

Det er ingen hemmelighed, at det kan være noget af en opgave, når man som stor mand, skal finde tøj. Hos Army Star er vi dog ikke bange for at tilbyde bukser, jakker, t-shirts og shorts i store størrelser. Vi forhandler army mode med fede detaljer, som camouflagemønstrer, ekstra lommer og generelt et design, der giver dig masser af maskulin attitude. Blandt de mange forskellige typer af 5XL tøj, findes der army klassikere, som cargobukser og pilotjakker, der har været en del af mænds garderober i årtier. Vi kan også tilbyde dig klassiske bukser og t-shirts i flotte ensfarver, der passer perfekt til et par militære cargoshorts på en varm sommerdag. Vær i øvrigt opmærksom på, at vores sortiment består af tøj, der sidder flot og naturligt på kroppen, så du både oplever frihed til at bevæge dig og komfort. Mangler du tøj i 5XL, er du landet det helt rigtige sted.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Army fashion til store mænd


Med størrelser i 5Xl har du endelig muligheden for at finde tøj, der både sidder godt, er behagelig at gå ud, og har et super fedt maskulint look.
Army Stars udvalg tæller tøj i store størrelser til alle mænd, der ikke gider at gå på kompromis med tøjets form og udseende. Derfor kan du finde tøj til alle årets sæsoner, der byder på masser af muligheder for at lufte fede jakker i army looket eller bukser og shorts i militær stil, med masser af lommer, slidstærkt materiale og god plads. Vi byder også på lækkert army wear i klassisk stil, som f.eks. de rummelige US Ranger shorts, der med en flot t-shirt, giver en casual og tidsløs vinkel.
Til dig, der gerne vil signalere personlighed og attitude, har vi fed eksempelvis fede designs i camouflage og cargo shorts med Stars and Stripes på lommen - det er god stil i de helt rigtige størrelser.