-

Army wear – tøj til mænd i størrelse 6XL

Hvis du vil have tøj i store størrelser, der sidder godt og har et fedt design, så er du landet det rigtige sted. Hos Army Star forhandler vi army fashion og tøj, der har masser af maskulin kant og kvalitet i designet. Se eksempelvis vores mange modeller i camouflage, der giver et råt look, og egner sig perfekt til en fed t-shirt. Ligeledes har vi et stærkt udvalg af flotte cargobukser og shorts, hvor materialet er slidstækt, og pasformen sidder lige i skabet. Til dig, der foretrækker et mere tidløst look, har vi militær mode i et mere klassisk og casual look. Eksempelvis de populære US Ranger shorts og mange t-shirts i flotte ensfarver med god komfort. Det klassiske og tidløse look army wear ofte har, afspejler sig særligt i pilotjakker. Her finder man, som med så meget anden army fashion, et stykke militært tøj, der simpelthen nægter at gå af mode.Se de mange forskellige designs an, og find fedt herretøj til hele året.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Tøj til store mænd i 6XL & army fashion


Hos Army Star er det en selvfølge, at tøjet sidder ordentligt & også når det drejer sig om store størrelser. Derfor har vi valgt at tilbyde tøj til store mænd, der ikke gider det kedelige kompromis, hvor man må nøjes med tøj, der passer, men ikke ser specielt pænt ud. Derfor finder du fedt tøj i store størrelser hos Army Star, hvor vi tilbyder bukser, jakker, t-shirts og shorts i størrelse 6XL. Stilen er militært inspireret, men vi har også mere klassisk og casual tøj.
Army wear udemærker sig typisk ved at være mere råt i looket og have detaljer, der signalerer maskulin beklædning. Eksempelvis findes der mange variationer af fedt camouflagetøj og modeller, der har klassiske armyfarver som oliven grøn og khaki.
En herlig egenskab ved tøjet på disse sider er, at det kommer i en god pasform, hvor du kan bevæge dig, men samtidig har et godt fit. Du får med andre ord behageligtøj, der ser godt ud & også i store størrelser.