× WINTER SALE Se tilbud
-

Tøj i store størrelser – 7XL til mænd

Hos Army Star har vi bukser, shorts og jakker i store størrelser. Sortimentet byder både på stilrent og casual design, ligesom der er stor fokus på fedt army wear, hvor tøjet klart signalerer maskulin og rå mode. Ikke nok med at tøjet sidder godt på kroppen, så ser det samtidig godt ud, og er slidstærkt. De mange forskellige typer af cargobukser- eller shorts har en ufattelig god pasform, hvilket gør det til en fornøjelse at gå i dem. Desuden er findes de i fedt army design, hvor du både kan finde mange forskellige typer af camouflage og autentiske oliven grønne eller khaki farvede modeller. På de rå designs finder du desuden fede detaljer som ekstra lommer opbevaring, diskrete print m.m. Find fed army fashion i store størrelser, der både ser godt ud, og er lækkert at gå i.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Tøj til store mænd & hos Army Star


Army Star har et sortiment, hvor du ikke behøver at gå på kompromis, når du skal have nyt herretøj i store størrelser. Vi har nemlig fed army fashion på hylden, der ikke bare ser brandgodt ud, men har en god pasform, så tøjet klæder dig & også når størrelsen hedder 7XL.
Army wear er modsat traditionelt hverdagstøj fuld af kant og karakter. Derved har du en enestående mulighed for at gøre din stil mere personlig og unik. Prøv eventuelt kombinationen af army mode som et par cargobukser i camouflage og en basic t-shirt. Det giver et fedt look i en klart maskulin stil.
Vores udvalg er fundet med henblik på at give dig mulighed for at finde komfortabelt tøj, der er inspireret af den militære verden, og har et casual eller street look. Samtidig er der en masse fede produkter, der både egner sig til praktiske, funktionelle og modemæssige forhold. Det kombineret med de mange geniale detaljer som ekstra lommer, snøre til tilpasning af pasform og flotte farvenuancer, gør army fashion til en sikker vinder.