-

Trøjer til mænd i 3XL – army fashion i 3XL

Hos Army Star har vi et kæmpe udvalg af fede trøjer. Du finder alt fra rå army fashion til bløde fleece og sporty hættetrøjer.
Hvis du søger en fed og varm trøje, så har vi en stribe af lækre muligheder til dig. Du finder et bredt udvalg af alt fra den klassiske commando pullover fra det danske forsvar, til fede trænings hoodies med army print, som sælges med licens fra U.S. Marines, og som også egner sig perfekt til dig, der elsker street fashion. Det rå militær design skinner igennem i mange af modellerne, der foruden pullovers tæller masser af hættetrøjer og varme fleece, til de kolde aftener. Er du typen, der går efter street looket, vil vores udvalg af army wear ikke skuffe dig. Trøjerne har alle en god kvalitet, og den maskuline stil gør dem til en sikker vinder.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Trøjer til ethvert formål & fleksibelt army wear


Hvad enten du skal bruge en god trøje til sport, kolde dage eller til hverdagsbrug, har Army Star løsningen.
Vi har et kæmpe udvalg af hoodies, der både findes i friske farver eller street inspirerede modeller med army print som "Army" eller "Marines", der er de samme som de Physical Training sweatshirts, der bruges i USA. Mange af vores hættetrøjer kommer med fede detaljer som enten lynlås eller kængurulommer.
Derudover findes der klassisk dansk militær mode som sømandstrøjen, der er elegant, varm, behagelig og med glimrende pasform i én og samme pakke. Sømandstrøjen er en underspillet formel trøje, der er brugbar i rigtig mange situationer, og sagtens kan bruges som yderste lag på køligere dage. På de helt kolde dage vil vi dog anbefale en af vores mange fleece trøjer. Fleece er både blødt og varmeisolerende, hvilket både gør den velegnet til udendørs brug og, afhængigt af temperaturen, til en erstatning for jakken.
Hvad enten du mangler pullover, varmt mellemlag eller cardigan, finder du de bedste trøjer og sweatshirts hos Army Star. Vi har tøj i militært, sporty og casual look.