Regnbukser til mænd - Camouflage eller casual

Regnbukser fra Army Star! Når først regnen står ned, er de ikke til at komme uden om. Her finder du regnbukser til super stærke priser der skærmer effektivt for både regn og vind, så du undgår at blive gennemblødt og kold. Du kan derfor bruge dit krudt på at nyde eventyret - selvom det regner. Udvalget rummer blandt andet vores brugte camouflage modeller fra det Engelske militær - stadig 100% funktionelle - til en super stærk pris. Vi har også nyproducerede bukser fra Danske ID-line. Perfekte til hverdagsbrug. Let at have i bunden af tasken til dig der cykler til og fra arbejde. Lige til at tage på, selv med fodtøj på.
Fri fragt over 600 kr. med GLS
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Regnbukser i army look


Nu er det slut med våde bukseben og bukser, der klistrer til dine lår. Med et par let sammenfoldelige regnbukser som en del af udstyret i tasken, er du altid forberedt på at tage kampen op mod vejret.
Hos Army Star finder du regnbusker til mænd, der tør trodse vejret, selvom det siler ned. Vi har regnbukser i sortimentet, der kommer i fede camouflage mønstre, som du tilmed kan ånde igennem. Regnbukser i camouflage er det perfekte valg til dig, der genre vil se maskulin og moderigtig ud, selvom det regner. Vi har naturligvis også mere diskrete ensfarver, til dig der foretrækker det klassiske look, når du er iført et par af vores vandtætte regnbukser.
Bemærk i øvrigt at de modeller du finder, kommer i en super god pasform, hvor du har plads til tøjet indenunder, og stadig har regntøj på, der sidder så komfortabelt, at du kan træde rundt i pedalerne under cykelturen eller gå ubesværet i både by og terræn.