× BLACK WEEK - SPAR 20-60% Se tilbud

Rygsække til mænd

Uanset om du leder efter en rygsæk til arbejdsbrug, til vandreturen i vildnisset eller blot har brug for en praktisk taske til brug i hverdagen, så finder du den her hos Army Star. Vi har et bredt udvalg af rygsække til mænd fra en række brands, herunder Brandit, Rothco og Fostex m.fl., alle sammen med praktiske og ergonomiske designs.

Vores udvalg af rygsække til mænd kommer i en række forskellige camouflagedesigns samt i enkeltfarver, så du kan tilpasse det til din egen stil. Gå på udkig i vores udvalg herunder.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Vælg den rigtige outdoor rygsæk til mænd


Når det er tid til at købe en ny rygsæk, er det vigtigt, at du overvejer, hvad den primært skal bruges til - for det er med til at bestemme, hvilke funktioner rygsækken skal have, og hvilke behov du har brug for at få opfyldt. Hvis du f.eks. er et friluftsmenneske og ønsker en stærk, robust taske til dine udflugter, er det vigtigt at du vælger en rygsæk med ekstra skulderstøtte og massere af plads til dit grej - og det gør heller ikke noget, hvis den er vandtæt.

Hos Army Star har vi en lang række af disse outdoor rygsække til mænd, fra den klassiske kamprygsæk som ofte ser sin brug i felten og på længere vandreture, til vores forskellige drybags, som med deres simple design og vandtætte materialer holder dine ting tørre selv på regnfyldte dage. De forskellige rygsække kommer i en række forskellige designs, fra enkeltfarver til diverse camouflage kombinationer, så du kan vælge netop den rygsæk, der passer til din stil.

Tilbehør til rygsække


Ønsker du derimod en mere ‘klassisk’ rygsæk til almindelig hverdags- eller arbejdsbrug, så behøver den ikke nødvendigvis være stor og fyldt med ekstra lommer og plads. Den klassiske Rothco hverdagstaske er et godt eksempel på, at en praktisk rygsæk ikke behøver at være så kompliceret endda.

Ud over vores udvalg af rygsække til mænd, kan du også købe tilbehør hos os. Ønsker du en almindelig hverdagsrygsæk, men vil stadig gerne være beskyttet mod regnen når uheldet er ude, kan du f.eks. supplere med et raincover. Det hjælper til at holde din rygsæk tør på turen hjem fra arbejde, så din bærbar, dine mapper og mere ikke får vandskade.

Se mere af vores tilbehør til rygsække.