-

Cargo Shorts og Army Shorts til mænd

Army shorts er det helt store, med deres rå look og praktiske lommer og vi har samlet et kæmpe udvalg til dig af de fedeste army og cargo shorts. Se bl.a. vores mange modeprægede reproduktioner af oprindelige militær shorts. Vi har et stort udvalg af farver og næsten lige så mange camouflager! Udvalget rummer også et stort udvalg af korte bukser og knickers, som er shorts med ekstra længde. Når de varme temperature melder sig, er det bare om at komme ud og nyde det. Og med et par cargo shorts er du fri for at slæbe på tunge tasker og rygsække, idet du bare kan fylde de mange lommer, og så er du klar til sommerens eventyr.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Cargo shorts, Army Shorts, Knickers og Chinos for din pasform


Shorts er noget af det mest behagelige man kan have på når temperaturen springer i vejret. Typisk har de nemlig en løs, behagelig pasform og en vid benåbning som slipper mere luft ind end lange bukser ville. Derudover har de korte ben i shorts den fordel at de ikke begrænser eller nedsætter din bevægelsesfrihed, som bukser kan have tendens til. Og hvis du kombinerer denne komfort, med anvendeligheden fra et par cargo shorts, har du virkelig noget der virker. Cargo shortens placering af lommer er nemlig helt perfekt til opbevaring af de mange små ting man har behov for at have med sig når vejret er godt.
Mange af vores shorts henter inspiration fra den militære beklædning. Det er med til at give dem et unikt og råt look. Army shorts har år efter år været en fast del af gadebilledet, og er et super godt eksempel på den tidsløshed army tøj har. Så hvis du skal have short du kan hive frem igen og igen, år efter år, så bør du klart overveje et par army shorts fra Army Star!