Army fodtøj - støvler, sko, sneakers og klip klapper

Sko og støvler i armyfashion-style fra Army Star! Her finder du alle typer fodtøj. Alt fra det stilede army street-look, til den aktive fritid! Vi har klassiske militær læderstøvler, moderne taktiske støvler og work wear boots. Du vil garanteret finde noget der passer lige din stil - Army fodtøj der fortjener en plads i din garderobe.
Fri fragt over 600 kr. med GLS
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Militær fodtøj & sko og støvler til mænd


Hvis du er på udkig efter cool sko og sneakers i army looket eller bundsolide støvler til bylivet eller vandretur, så er du landet det rette sted.
Hos Army Star har vi herresko til alverdens formål. Både til mænd, der søger et råt og street inspireret look og manden, som benytter varme støvler eller står foran sin første trekking tur. Uanset hvad dit formål er, er vigtigheden af det rette fodtøj af stor betydning. Hos Army Star finder du sko med behagelig pasform og støvler med god støtte og åndbarhed. Er du interesseret i at drage på eventyr i de danske skove eller områder med trekking terræn, har vi gode og støvler til den prisbevidste begynder.
Du finder også støvler, der er perfekte til street fashion og det rå maskuline look, hvor et par fede støvler med rock-faktor kombineres med jeans eller cargo bukser. Støvlerne egner sig desuden super godt til forskellige vejrforhold, hvorfor det er et oplagt valg i Danmark.
Se det store udvalg af forskelligt militær og mode inspireret fodtøj til mænd hos Army Star.