-

Militærtøj til mænd - herretøj i army fashion

Militærtøj til mænd er i høj grad stadig populært. I dag er Cargo bukser, camouflage, vintage pilotjakker og anden army mode en helt naturlig del af gadebilledet. Bukser i camouflage og bomber jakker har i årevis været et synonym med militæret – nu er de alle dele af et maskulint udtryk i mange mænds tøjsamling. Folk har nemlig taget det militærinspirerede udtryk fra alle tider til sig, og sammensat det med deres egen personlige stil, for at skille sig ud i mængden og tilføje noget råt til hverdagstøjet. Vi gør en dyd ud af at tilbyde dig autentisk eller nyfortolket militær tøj til mænd, der har fede detaljer og er tilgængeligt i mange størrelser. Militærtøj til mænd er nemlig en fed stil. Army Star – nordens største udvalg af armywear.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Stort sortiment af armywear

Stort sortiment af armywear


Det militære look, der gennemskinner alt army mode, har i mange år været at finde i modeverdenen.
De store modehuse producerer gang på gang kollektioner af tøj til mænd, der har fundet inspiration i eksempelvis camouflagemønstre og den smarte facon fra militær beklædning. Selv i Hollywood gøres der brug af trends, som er tydelig army fashion. Tænk bare på aviator solbrillen, der er blevet manifesteret som en udødelig klassiker i filmen Top Gun, eller M65 jakken Robert De Niro bar i Taxi Driver.
Det er svært at blive klog på de præcise årsager til militærtøjets popularitet, men et godt bud kunne være de associationer, der altid har været knyttet til uniformer, som autoritet, styrke og maskulinitet. Derudover er det en stil, der vinder ind i hverdagen med dens rene snit, der aldrig synes at gå af mode.
Hos Army Star tilbyder vi dig unikke vintage army-varer og nye originaler - i en fantastisk kvalitet til den daglige mode. Vi har alt i tøj til mænd som f.eks. bukser, t-shirts, trøjer og jakker, samt alt det spændende tilbehør du måtte få brug for.