Camouflage halstørklæder til mænd - Army halstørklæder & partisantørklæder i mange farver

Her finder du army halstørklæder til ethvert look. Vi har et stort udvalg i halstørklæder i militær stil i den bedste kvalitet. Vælg for eksempel mellem de klassiske strikhalstørklæder i forskellige farver, camouflage halstørklæder eller de evigt populære partisantørklæder, som vi også har i mange forskellige farver. Find masser af army halstørklæder til favorable priser her hos Army Star. Se også vores uldhalstørklæder eller halstørklæder i akrylstrik til de lidt koldere dage.
Fri fragt over 600 kr. med GLS
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Halstørklæder i militæret


Soldater tilbringer meget tid på øvelse i naturen og derfor har de selvfølgelig også brug for god påklædning. En favorit i militæret er tørklæder. De tjener nemlig et hav af formål, og man får derfor mange funktioner for den samme vægt. Et godt tørklæde kan udover holde på varmen, bruges som; hovedpude, bandage, knebelpres, slynge til armen, vandfiltrering, sløring, etc.
Partisantørklæder udleveres i dag bl.a. til britiske soldater og er meget populært på udsendelser i lande som Afghanistan og Irak, hvor det især bruges som støvtørklæde. Herhjemme udleveres både nettørklæde og uldtørklæde. Nettørklædet bruges ofte som sløringsnet, mens uldtørklædet bruges om vinteren og som beskyttelse mod gas sammen med gasmasken.
Halstørklæder er en central del af soldatens uniformering, ligesom det en vigtig del i en almindelig "civil" garderobe. Tørklædet beskytter mod kulden, holder på varmen og fuldender dit look.