× Vi bytter frem til og med 31. Januar 2024.

Army & vintage feltjakker til mænd - Originale feltjakker brugt af militæret

Her er de ægte army feltjakker, der rummer autenticitet og stemning som kun en oprindelig vintage feltjakke kan præstere! Vores militær jakker er oprindeligt produceret til militært brug, og de har derfor en masse fede detaljer, som er helt unødvendige, men som giver lige det strejf af den oprindelige charme, som efterligninger slet ikke kan komme i nærheden af. Det her er kræs for kendere! Gør dit street-look komplet med en original army-jakke fra Army Star.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Vintage Army Jakker


Originale brugte army jakker, har i de seneste år fået en renæssance i modebilledet. De store lagre fra den kolde krig, er verden over blevet åbnet og auktioneret bort til lave priser. Det har gjort at der pludselig er kommet et kæmpe stort udvalg af ægte militærjakker i uopslidelig kvalitet til meget rimelige priser. Mængderne har været så store, at selv store internationale tøjkæder, har taget enkelte styles ind i deres udvalg. Her i Army Star har vi valgt at fokusere på at have et bredere og mere unikt udvalg, end blot et par enkelte styles. Vi har derfor, i skrivende stund, over 30 unikke vintage styles i vores udvalg.
Når man som tøjforretning skal indkøbe second-hand militærjakker, er der flere faktorer man skal være opmærksom på, bl.a. jakkernes stand/slitage og ensartethed (er jakkerne slidt lige meget, eller svinger de fra slidt op, til ubrugt), størrelser og størrelsesfordeling (militært overskud indkøbes i bundter, og kan man godt risikere at få et helt bundt kun med XXS. Og de enkelte landes militære, har vidt forskellige størrelsesinddelinger), og på den måde er der mange forhold der skal tages højde for. Hen over årene, tør vi godt sige, at vi er blevet specialister i at håndtere disse udfordringer. Vi gør vores absolut bedste for at finde produkter i bedst mulig stand til de bedst mulige priser, og vi beskriver altid produkternes stand med gennemarbejdet tekst og billede, sådan at du har idé om hvad du modtager.
Det særlige ved brugte militærjakker er i høj grad det slid jakken bærer. Slitagen fortæller nemlig en historie som er unik for netop denne jakke. Det giver en charme som adskiller jakken fra alle andre. Mange af jakkerne har f.eks. grad-tegn, distinktioner eller navneskilte der har tilhørt deres tidligere ejer, hvilket blot er med til at bidrage til det unikke look en ægte militærjakke har. Derudover har rigtige Army jakker et unikt look, idet de har været en del af en uniform som har skulle sidde helt rigtigt, hver dag.