Bukser og army bukser til mænd

Armystar sælger alle typer af bukser inden for camouflage, army, cargo, baggy og militær. Vi har et kæmpe udvalg fra nogle af de største army-mærker: Brandit, Rothco og Molecule. Der er modeller for enhver smag, og sikkert også et par militærbukser for dig! Army bukser er bl.a. populære for deres høje slidstyrke, uhindrede bevægelsesfrihed og behagelige pasform. Ofte har de også masser af praktiske lommer. Her får du virkelig kvalitet for pengene. Kig videre i det store udvalg nedenfor, eller se et mere specifik udvalg efter menuen til venstre.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 156

pr. side
Faldende orden
Side

Tiderne skifter og Army bukser og Cargo bukserne kommer ind

Buksen som vi kender den går helt tilbage til 400-tallet. Vi skal helt tilbage til det asiatiske rytterfolk skyterne fra oldtiden. Her klædte skyterne sig i posede bukser, men dette var i følge de antikke grækere blot et tegn på at de var barbarer.

Bukser til herre har udviklet sig meget gennem deres mange år på bagen. Undervejs har udviklingen budt på mange forskellige varianter, snit og pasforme. Den dag i dag vil mange nok le over datidens bukser, og deres anderledes udseende. Det var først i 1800 tallet, at bukser som vi kender dem i dag blev socialt accepteret. Det er dog takket været dem og deres udvikling, at vi den dag i dag har et hav af praktiske og fede bukser.

Her hos Army Star gør vi en dyd ud af at have de mest funktionelle og komfortable bukser. En af vores favoritter er cargobuksen til herre, den er kendt for at være en optimal hverdag- og arbejdsbuks. Den er praktisk, har mange lommer og er behagelig. Hvis du er til en lidt mere 'dressed up' buks, så har vi også de klassiske chinos fra b.la. Dickies, de egner sig både til en dag på arbejdet og en tur i byen. Bukser er en af de vigtigste ting i garderoben, og skal derfor også være i orden. Derfor har vi samlet nogle af de sejeste brands, der producerer slidstærke, kvalitetsstærke og fede bukser. Dette er autentiske militær mærker som Brandit, Rothco og Molecule, og deres passion for army-tøj skinner gennem i deres vellidte produkter.