Militær bukser og army bukser

Stort udvalg af holdbare militær bukser og armybukser. Vi har samlet de fedeste styles, i slidstærk kvalitet, til gode priser! Her finder du bukser med masser af lommer og solide detaljer. Udvalget spænder over de militære farver (f.eks. olivengrøn) til en masse forskellige camouflager (f.eks. woodland). Fælles for alle vores bukser er, at de har en rigtig komfortabel pasform, som tillader uhindret bevægelsesfrihed. Nogle modeller er reproduktioner af militær bukser, andre er stonewashed og har et råt streetwear-look. Så hvad end om du er til uniform eller streetwear, finder du med garanti et par militærbukser der falder i din smag, i udvalget herunder.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 46

pr. side
Faldende orden
Side

Militær bukser - trenden der bliver ved med at komme igen

Militær bukser og army bukser er ikke længere kun beregnet til slagmarken. Gennem tiden har de slidstærke bukser fundet vej til herregarderoben, og det er ikke uden grund. Bukserne er ikke blot cool og rå, de er også enormt holdbare og praktiske. De egner sig til nærmest alle aktiviteter, og er perfekte til hårdt fysisk arbejde. Om du skal på udflugt i den vilde natur, vandre i bjerge eller måske bare en tur i byen med vennerne, så er de løsningen.

Man skal ikke lade sig snyde af de mange fede camouflager. Deres oprindelige funktion er at få den klædte person til at gå i ét med sine omgivelser. Men i dagligdagens billede vil de i stedet fremhæve dig og din cool udstråling. Vi ved hvor vigtigt den praktiske del er, og derfor kan man b.la. finde et hav af vintage cargo-modeller udstyret med nok lommer til selv den mest bevæbnede soldat. Vi gør en dyd ud af at have den ideelle militær buks til dig, og kan derfor tilbyde et stort udvalg af modeller, camouflager og materialer.

Her kan du finde klassikere som BDU-modeller i f.eks. den famøse Woodland camo. Du vil også kunne finde Paratrooper-modellerne, som har helt op til 10 lommer. De er ligeså praktiske som de er fede. Der er altså ingen tvivl om at militær og army buksen har udviklet sig gennem tiden. Der er kommet et hav af muligheder, og her hos Army Star skal du bare hoppe ud i det.

Du kan hos os finde militær bukserne, der kan forberede dig til nærmest enhver tænkelig anledning, så bare kør løs i udvalget - mulighederne er mange.