Outdoor bukser

Med camping og outdoor som tema har vi her på siden samlet et bredt udvalg af vind og vandtætte bukser. Vi har samlet hurtigtørrende bukser, bukser i let og behageligt materiale, bukser i teflonbelagt materiale, og vandrebukser. Med andre ord er her vores bedste bud på outdoor bukser til herre. Hvis du er på udkig efter bukser med stor åndbarhed, bukser med forstærkede knæ og generelt bukser til både afslappende og praktisk brug, er du kommet til det rette sted.

Læs mere Læs mindre

21 varer

pr. side
Faldende orden

Æstetik og funktion

Er du på jagt efter outdoor bukser til mænd hvor du hverken behøver at gå på kompromis med æstetik eller funktion, er du kommet til det rette sted. Vores tilgang til outdoor tøj er at det skal bidrage positivt til din outdoor oplevelse. Vi tror på at med de rigtige bukser kommer du langt, og der er ikke noget bedre end når funktionaliteten er i top. Med nordisk outdoor i baghovedet har vi nu forsøgt at samle vores stærkeste udvalg her på siden, og vi håber du finder lige præcis de bukser der passer til dig og dine behov.  

Outdoor bukser fra et historisk perspektiv

Det er svært at sige helt præcist hvad og hvornår de første par outdoor bukser er kommet til verden. Vi har gennem historien altid tilpasset beklædning til brug, men i det tidlige 1800 tal opstod især behovet for passende påklædning i forbindelse med jagt, fiskeri og andre outdoor aktiviteter.  Et meget tidligt eksempel på et historisk bud på outdoor bukser er bukkeskinds bukser lavet af rådyr eller elg. Ligesom nutidens outdoor bukser havde man fokus på resistens overfor vind og vejr, holdbarhed og praktik. Den gang i højere grad modstand overfor slid og kulde. Det er først i det tidligere 20 århundrede man begyndte at producere outdoor bukser som vi i dag kender dem, og dengang brugte man materialer som uld, bomuld. Senere hen har bukserne udviklet sig til at blive produceret af flere syntetiske materialer og man har tilføjet funktioner som forstærkede knæ, flere lommer og vand og smudsafvisende behandlinger.

Termobukser

Termobukser er særligt praktiske i det danske klima. Træk dem ud over dine normale bukser når du står på et koldt lager om vinteren eller hvis du tager en hurtig cykeltur en gennemkold efterårsmorgen. En termobuks kan også bruges under arbejdsbukser hvis ekstra varme er nødvendigt. En foret buks er også et godt valg til det danske overgangsvejr hvis du foretrækker at undgå nylon.