Træningstøj i armystil til mænd

Hvis du har set en af de klassiske scener, der foregår på forhindringsbanen i militærfilm, har du sikkert lagt mærke til de sweatpants, der trænes i. Både U.S. Army, U.S. Marine Corps etc. har alle en uniform, der bruges til fysisk træning, ligesom de danske værnepligtige også får udleveret en karakteristiske uniform af sweatshirt og joggingbukser til træningsbrug. I dag er er sweatpants ikke kun forbeholdt militæret og motionister, de er blevet en uhyre populær del af gadebilledet – særligt i herregarderoben. Hos Army Star mener vi, at alle mænd burde have et par behagelige og komfortable sweatpants i army fashion, der gør ”søndagsuniformen” eller turen i det lokale fitnesscenter til en sand fornøjelse.

Læs mere Læs mindre

7 varer

pr. side
Faldende orden

Sweatpants til alle formål

Hvis du kender til udtrykket "søndagsuniformen", så ved du sikkert også, at det dækker over ugens mest afslappede outfit. Det er her der skal være frihed til en helt casual påklædning, som føles super behagelig og lader dig slappe af.

Hos Army Star er vi store tilhængere af tøj, der ser godt ud og er lækkert at gå i. Vi har derfor army sweatpants, der er helt perfekte til turen på stadion eller flere timer med sofahygge. Modellerne kommer med elastik og snoretræk i livet, så du lynhurtigt kan tilpasse komforten.

Jogging buksernes er ikke længere kun et fænomen, der eksisterer derhjemme. Det er en meget nutidig streetmode, der ses i gadebilledet, ligesom det er en beklædning, der kendes fra motionscentre landet over. At mange vælger at hoppe i de fede træningsbukser undrer os dog ikke - materiale føles nemlig utroligt behageligt mod huden, hvilket gør dem til en sand fornøjelse at gå i.