Heldragter til mænd - kedeldragter & flight suits til mænd

Army Star har alt i heldragter til mænd. Coveralls, union suits og ghillie suits. De forskellige dragter kan bruges i mange sammenhænge. Lad f.eks. et flight suit sætte dig op som den ultimativt charmerende Top Gun pilot til fastelavnsfesten, så kan du uden tvivl flyve uden en wingman i din pilotdragt, eller prøv at smide dig foran fjernsynet i en ”cowboy suit”, den ikoniske røde heldragt med sprække bagpå i 100 % bomuld og uden elastikker – det er tv-hygge fra et andet univers. Du finder coveralls til både fest, afslapning og arbejde, samt kedeldragter og ghillie suits, der er perfekte til hardball, jagt og andre outdoor aktiviteter.

Læs mere Læs mindre

13 varer

pr. side
Faldende orden

Coveralls til alle situationer

Hos Army Star har vi multifunktionelle heldragter af forskellig type - vi har slidstærke og billige originaler, charmerende og autentiske, som kun ægte originaler kan være det!
Dertil fører vi et udvalg af kedeldragter, der er designet til at kunne holde til beskidt arbejde af en hvilken som helst type. Kedeldragten er alment kendt blandt de danske værnepligtige, hvor den udleveres allerede på første dag. Når de store stuer og fællesområder efterfølgende skal rengøres, eller der skal pudses støvler, gevær og en masse andet udstyr efter en mudderet felttur, så ryger kedeldragten på for at skåne uniformen indenunder for slid og for at afværge de store mængder snavs. Det er praktisk tøj alle mænd kan bruge.
I flyvevåbenet bruger piloterne flammehæmmende nomex flight suits, og stort set alle mekanikere i forsvaret bruger kedeldragter, da de er behagelige at arbejde i & også i længere tid ad gangen. I øvrigt vælger mange snigskytter at bruge en flight suit, til at lave et ghillie suit som de selv tilpasser ved at lime net fast på ryggen tilføje hessian og naturlig vegetation, for på den måde at sløre sig for fjenden. Army Star fører også ghillie suits, hvor du selv kan tilføje planter og vegetation for at gå i ét med dine omgivelser.
Så hvis du mangler en fed militær udklædning, en praktisk kedeldragt til at arbejde i, eller en slidstærk camouflage coverall til den aktive fritid er Army Star det helt rigtige sted.