Jakker til mænd

Army Star har nøje udvalgt de fedeste jakker til mænd og samlet dem ét sted. Her finder du både autentiske reproduktioner, nyfortolkede fashion styles og originale vintage jakker. Vi har måske nettets bredeste udvalg af army jakker. Vi har alt fra den lette sommerjakke til den forede vinterjakke - og alt der imellem. Er du på jagt efter en klassisk og rå militærjakke til brug året, så tag især et kig i kategorien; M65-jakker. Husk at vi også har sømandsjakker og et omfattende udvalg af camouflage jakker!

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 274

pr. side
Faldende orden
Side

ARMY JAKKER MED HISTORIE OG KARAKTER!

Du kan finde army jakker til alle årstider, når du søger i vores store udvalg. Vi præsenterer alt fra den klassiske fleecejakke og til fede vinterjakker, parkajakker, pilotjakker og vores uhyre populære M65 og BDU jakker. Hvad enten du søger en model, der er vandafvisende, i uld, med eller uden hætte eller noget helt fjerde, så har vi helt sikkert noget af det fedeste overtøj i army mode, der vil supplere din personlige stil og bidrage med seje detaljer.

Husk at du kan finde splinternye modeller såvel som autentiske og brugte army jakker. Finder du en brugt model, skal du være opmærksom på, at det stykke tøj de modtager, har været båret af en rigtig soldat og derfor har sine egne distinkte, unikke detaljer. Så selvom vi omhyggeligt har sikret, du modtager din nye jakke i bedste stand, er billederne på denne type army varer vejledende, da varerne har deres helt egen særlige historie.