Lækre fleecetrøjer i army fashion til mænd - top kvalitet

Hos Army Star forhandler vi lækre fleecetrøjer i solid kvalitet. Fleecen er et materiale der for længst har gået sin sejrsgang, og er blevet anerkendt som både blødt, behageligt og virkeligt varmeisolerende – sidstnævnte selvfølgelig afhængigt af tykkelsen. Fleece er derfor velegnet til mange formål. Det kan benyttes til sport, outdoor-aktiviteter eller bare som en ultra blød trøje en dag på sofaen. Materialet er faktisk så multifunktionelt, at det i mange tilfælde kan benyttes som både fleecetrøje eller fleecejakke. Hertil skal du blot sørge for at justere den beklædning du har på indenunder, så du har den helt rigtige temperatur i forhold til dine omgivelser.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 37

pr. side
Faldende orden
Side

Fleece er blevet populært fordi det er blødt, varmt og holdbart.

Fleece er et materiale, der fungerer utroligt godt til tøj der skal være varmt og/eller svedtransporterende. Længden på materialet, kaldet luven, kan laves lang så det kan fange mere varme, eller luven kan være kort, sådan at materialet bliver svedtransporterende. Det er altså både godt til ekstra varme vintertrøjer og trøjer til sport og aktiv fritid. Fleece kan også laves så tæt i vævningen at det bliver næsten vindtæt & som man kender det fra fleecejakker. Eller det kan laves så løst at materialet bliver meget åndbart, som f.eks. i fleecetrøjer til aktiviteter med høj puls. Derudover er materialet holdbart. Derfor kan at man nemt kan sy lommer i tøjet, uden at det vil skade holdbarheden. Fleece er et materiale der er nemt at vedligeholde. Det er nemt at vaske og det tørrer hurtigt. Det kan typisk vaskes på høje varmegrader, kræver ikke særligt vaskemiddel og kan vaskes sammen med andre tekstilarter.
Modsat uld og især merino uld, er fleece relativt billigt. Man får altså et væld af praktiske og funktionelle egenskaber til en lav pris. I vores udvalg har vi prioriteret at have et bredt udvalg af fleecetyper. Du finder derfor både varme vintertrøjer, sporty gridfleeces og fleecejakker i tæt kvalitet og med lommer.
Fleecetrøjer holder dig ikke blot varm, de er også behagelige og praktiske. Når vinteren og efteråret gør sin entré, er det en god ide at sikre sig at man kan holde varmen. Den ellers lette trøje, er overraskende varm og komfortabel. Den går som smurt under en jakke, og er med til at sætte en dæmper for kulden. Der findes tonsvis af modeller, farver, pasforme og snit. Der er både en til dig der skal bruge trøjen til hverdagsbrug, skitur og bjergbestigning. De egner sig altså godt til et væld af aktiviteter, kun du sætter grænser. De er ikke kun varme og praktiske, de er også super fede. Fleecetrøjernes designs er bedre end aldrig før. Derfor kan både du, og resten af familien snildt hoppe i den fede trøje. Her hos Army Star har vi et større udvalg af modeller, farver, pasforme og snit. Her kan du få Microfleece som er blødt og isolerende. Tight Fleece som er mere tætsiddende, men stadig komfortabelt og kulde aftagende. Hvis du til gengæld vil have den helt autentiske følelse. Så har vi også en original britisk model, denne er brugt af britiske infanterister, og har været en del af deres kampudrustning om vinteren. Vi har også en mere moderne version, som er lavet i samme design som en traditionel crew neck top. Denne egner sig godt som underlag, til andet varmt tøj - så er du klar til at tage kulden med storm. Hvis du vil holde dig varm i en behagelig og praktisk fleecetrøje, i lækker kvalitet. Så er du kommet til det rette sted.