Militærjakker til mænd

Militærjakken er et holdbart stykke overtøj med en række funktionelle detaljer og et råt look. Soldater har brug for beklædning, der kan tåle masser af slitage samt tilbyde praktiske egenskaber, der gør livet i felten lettere. Vores udvalg af militærjakker er lavet efter netop denne opskrift. Her finder du militærjakker til mænd med masser af features, fx rummelige lommer, justeringsnøre i taljen og forstærkninger på albuerne. Vores militærjakker kommer i neutrale farver som oliven, sort og khaki - og vi har selvfølgelig også modeller i camouflage, der sikrer, at du forsvinder i skoven og bliver set i byen. Hvad end du er jæger eller storbyrotte, finder du med garanti en militærjakke i vores udvalg herunder, som passer til dig. Vi har samlet et stort udvalg af de fedeste styles, som du ikke finder andre steder på nettet. Vores modeller har varierende grad af, hvor meget ”militær” de udstråler, så der er noget for enhver smag.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 42

pr. side
Faldende orden
Side

Militærjakker til mænd - en tidløs trend

En militærjakke er en jakke, der tåler lidt af hvert. Som navnet antyder er de oOfte er de produceret til hårdt brug af militæret i felten,. og er derfor spækket med funktionelle og praktiske detaljer, fx store lommer og hætter. Den klassiske militærjakke er ofte lavet i et slidstærkt stof med camouflagemønster eller andre neutrale farver, så jakken også ser pæn ud, når soldaten ikke er i felten.

Det er netop balancen mellem det rå og praktiske, blandet med det stilfulde og klassiske, der giver militærjakker til mændn deresns unikke og tidløse charme. Jakkerne har et retro og råt udtryk, men kan kombineres med skjorter eller strik for at opnå et moderne og stilfuldt look. Den kan bæres både med et par jeans på arbejdet, og som udendørstøj.

Militærjakker velegnede til friluftsmanden

Militærjakken er langt fra sart. Den er designet til at blive brugt i mange forskellige situationer, og den er meget mere end blot et fashion statement. Den egner sig f.eks. til lange ture i naturen, både i den varme sommer og den kolde vinter - eller som arbejdstøj når du skal arbejde på huset eller i haven.

Vores militærjakker egner sig også til mænd, der nyder at gå på jagt i naturen. Med en jakke i camouflage design sørger du for, at du går i ét med dine omgivelser, uden at risikere større skader på jakken, hvis du bevæger dig gennem busk og krat.

Militærjakken er derfor en naturlig tilføjelse til enhver friluftsmands garderobe.