Militær parka jakker til mænd - perfekt til det danske vejr

Army parka jakker er oprindeligt udviklet af US Airforce til brug for både piloter og personnel udstationeret i miljøer med arktiske eller meget kolde forhold. Militær parka jakker er typisk længere end normale jakker, og de har desuden en hætte, der kan lynes eller strammes helt til, så det meste af ansigtet er skærmet af mod kulden - hvilket er vigtigt for at holde kroptemperaturen. Militær parka coats fra Army Star er, ligesom originalen, varme og med et længere snit end almindelige jakker. Army parka jakker til herrer egner sig godt til de kolde danske efterår og vintre, hvis man gerne vil undgå at fryse og samtidig se maskulin ud.

Læs mere Læs mindre

20 varer

pr. side
Faldende orden

Parka jakker og coats - bekæmp kulden i army mode

Parka jakken er fed army mode, der egner sig suverænt til de danske vejrforhold i efteråret og vinteren, hvor den er din ultimative ven i stærk kulde. Parkajakken yder god beskyttelse i særlig koldt vejr, hvor dens ekstra længde, og i nogle tilfælde hætte, gør det lettere for dig at isolere kroppen og forblive varm.

Parkajakken er særligt gjort populær gennem to modeller: N-3B og Fishtail. N-3B modellen fik det folkelige navn "snorkel parka" pga. de gode muligheder for at snøre parkaen, hvilket kun efterlader et lille (snorkellignende) hul, man kan kigge ud af. Muligheden for tæt indpakning gør den effektiv i det kolde vejr, og isolerer hoved og ører, hvilket kraftigt mindsker oplevelsen af kulde - det er gennemtænkt army fashion.

Fishtail modellen har fået sit navn efter den nederste del af ryggen, der er todelt. Parka jakken var i mange år populær i militæret på grund af dens praktiske egenskaber. Det skyldtes især den nedre ryg, der kunne snøres op om benene og gøre soldaten mere bevægelig, samt dens beskyttende effekt som yderste lag uden på uniformen.

Det beskyttende yderlag gjorde senere parka jakken populær i den britiske MOD subkultur, hvor musik og modeinteresserede unge købte modellerne i militære overskudslagre og brugte dem til at beskytte deres finere tøj, når de kørte på scooter. Siden da har parkaen optrådt i film, modemagasiner og som en foretrukken jakke, hvad angår tøj til mænd.

Bredt udvalg af parka jakker til herrer

Hos Army Star fører vi et bredt sortiment af parka jakker til herrer fra en række kendte brands, så du kan finde lige netop den parka, der passer til din stil. Vi fører f.eks. parka jakker fra kendte brands som Brandit, Rothco, ID og Urban Classics, som alle fører produkter der er både stilfulde og praktiske.

En parka coat er heller ikke bare en parka - der findes en bred vifte af designs og stil-arter, om du er til det mere fine, sofistikerede look eller ønsker noget mere urbant. Vi fører f.eks. den klassiske “snorkel parka” som nævnt tidligere, med den kendetegnende store hætte, der kan snøres tæt sammen for at holde hoved og ansigt varmt. Du kan også se på vores pea coats, der oprindeligt blev båret af militærfolk i flåden, og som med sit brede revers og store knapper både holder dig varm og giver et stilfuldt udtryk.

Er du til det lidt mere casual, så finder du hos Army Star også et udvalg af lette parka jakker til herrer i bomuld, som med deres lettere design også egner sig godt til en sommerjakke.