Softshell-jakker til mænd – en åndbar & komfortabel jakke

Softshell jakker kendetegnes ved materialet og det simple design, der er blevet enormt populært. En softshell jakke er en let jakke der kan holde til moderate regnbyger og vindstød. Softshell jakker er typisk en smule mere komfortable og åndbare end hardshell jakker, men er knap så vejrbestandige. En softshell jakke kan med fordel kombineres med en fleecetrøje eller uld-sweater som mellem-lag på køligere dage.

Læs mere Læs mindre

25 varer

pr. side
Faldende orden

Softshell jakken - når du skal lave noget

En softshell jakke kommer ofte i et materiale, der giver din krop fri bevægelighed, samtidig med at jakken er praktisk i vejr, hvor du ønsker at isolere varme og blokere vinden, samt være iført et åndbart materiale. Softshell jakken kommer som hovedreglen uden en membran, hvilket giver gode forhold for åndbarheden, da materialet simpelthen har lettere ved at skille sig af med fugtigheden & noget som mange mænd efterlyser i deres tøj. At der ikke er indbygget membran i stoffet betyder også, at vandtætheden ikke er lige så god som på hardshell modellerne & hertil er den designet til småbyger. Til gengæld er en softshell typisk varmere, og afhængigt af hvor vindtæt modellen er, i stand til at sørge for, du ikke bliver nedkølet - dog stadig med et behov for mellemlag, såfremt den skal bruges kolde vinterdage.
Jakken tjener mange formål, da den både kan bruges under køligere forhold såvel som indgå i fysiske aktiviteter grundet dens høje åndbarhed. Skulle det alligevel blive for varmt, findes der variationer, hvor en lynlås ved armhulen kan åbnes og hurtigt drive ekstra varme på flugt.
Den komfortable herre jakke er fed army fashion og findes både i fed camouflage og ensfarver, der sikrer et maskulint look.