Vinterjakker til mænd

Vinterjakker til mænd fra Army Star er forede jakker, som er perfekte til kølige temperaturer. Vores vinterjakker har en rummelig pasform, så der er også plads til varmt tøj inden under. Hører du til dem, der er aktive i kulden, kan du uhindret tage lag af og på, alt efter vejr og aktivitetsniveau.

Vi har et stort udvalg af herrejakker til vinteren, bl.a. de populære work wear jakker i canvas, den klassiske ternede skovmandsjakke eller de altid populære M65 jakker. Vi har også lette funktionelle jakker til mænd med vindtæt yderlag og lun foring. Vi fører også et bredt udvalg af forede parka jakker og militær jakker.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 115

pr. side
Faldende orden
Side

Varme vinterjakker til mænd i praktisk army look

Gå vinteren i møde iført en fed vinterjakke til mænd i et klassisk army look, der både holder kulden for døren og ser smart ud. En varm herrejakke er næsten uundværlig i den kolde sæson, og hos Army Star finder du vinterjakker som er kendt for at være både funktionsdygtige, tekniske og moderigtige i deres design.

Det betyder, at når du finder en lækker vinterjakke til mænd hos Army Star, så er der tale om en militært inspireret jakke, der ikke bare ser godt ud, men som også holder dig varm i de koldeste måneder og er designet med hensyn til god pasform, komfort og mulighed for bevægelse.

Praktiske vinterjakker i forskellige størrelser og tykkelser

Vores vinterjakker kommer i mange forskellige design, og forskellige tykkelser, tilpasset forskellige behov. Når du køber en vinterjakke er det vigtigt, at du overvejer, hvor tyk jakken skal være og hvad dit varmebehov er - nogle mænd foretrækker en lettere vinterjakke, mens andre ønsker en tungere, tyk jakke der holder godt på varmen.

Mange af vores modeller er dog skabt med henblik på at give plads til et ekstra lag af beskyttende påklædning, så du selv kan tilpasse varmen ved at justere antallet af lag. På den måde gør vi det så nemt for dig som muligt at bestemme, hvor varm din vinterjakke skal være.