Regntøj til mænd - camouflage, armyfarver eller klassisk gult fiskersæt

Camouflage og militærfarvet regntøj, regnsæt og regn ponchoer. Vi har åndbart regntøj med tekniske 3-lags membraner der lader huden ånde selvom du er aktiv i regnen. Vi har også billige regnsæt der holder dig tør i silende regn uden at tømme tegnebogen. Har du brug for en let regnponcho du altid kan have klar i tasken? Det finder du også her! Vores camouflageponchoer er lette og fylder ingenting – altid praktisk når det danske vejr overrasker. Er du på udkig efter noget mere klassisk? Så tjek vores billige ’gammeldaws’ gule fisker regnsæt. Praktisk talt uopslidelig og 100% vandtæt. Fåes både som jakke og som sæt.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 40

pr. side
Faldende orden
Side

Regntøj - danskernes standardudrustning

Regntøj går helt tilbage til det gamle Kina. Dengang blev det lavet i strå og bambus, og blev primært brugt af landmænd, fiskere og manuelt arbejdende folk. De bar denne beklædning, for at beskytte sig mod sollys, mudder og regn. Der er sket meget siden, og i 1824 opfinder den skotske kemiker Charles Macintosh en revolutionerende beklædning. Han opfinder regnjakken, som vi kender den i dag. Den er vandtæt, og har stort potentiale ifølge Charles Macintosh, han tager derfor patent på sin smarte opfindelse.

Man kan vidst roligt sige, at der er blevet videreudviklet på grundidéen siden 1824. Den dag i dag, er der nemlig et hav af muligheder. Og nogle af de muligheder, finder du her hos Army Star.

Regntøj til herre skal ikke være for simpelt og kedeligt. Vi kan godt skrive under på, at regn ikke er det sjoveste vejr. Derfor er det vigtigt, at udruste sig mod regn og slud. Derfor har vi hos Army Star samlet noget af det fedeste regntøj. Her kan du finde de klassiske ponchoer i militær farver og camouflager. Du kan også finde de solide Hardshell-jakker fra Mil-Tec, de er åndbare, komfortable og de vil med sikkerhed holde dig tør. Er du på udkig efter en specifik camouflage, så har vi her Woodland, Mandra Wood, Digital Desert og meget mere. Uanset regntøjets udseende, har de alle noget tilfælles. De holder dig tør i regn og slud, er komfortable, af god kvalitet og så gør det jo heller ikke noget, at deres designs er fede. Nogle af vores fede Army-mærker som Mil-Tec, Rothco og Fostex. Gør en dyd ud af, at regntøjet egner sig til en rigtig mand. Det er praktisk, behageligt og viser at man tør skille sig ud, fra det ellers så kedelige normale regntøj. Vi har det der kan holde dig varm og tør til næsten enhver anledning. Om det er til dagligdagens pludselige regnskyl, til arbejde, eller måske bare til hverdagsbrug. Så tror vi at du kan finde det du leder efter her.