Ponchoer til mænd - dit vandskjold, altid lige ved hånden

Unikt udvalg af både army farver og forskellige camouflager af letvægtsponchoer i ripstop nylon. Så lette og kompakte, at du dårligt opdager at du har den i tasken. Ripstop nylon er kraftigt vandafvisende og skyer selv vedvarende tung regn. Vores ponchoer er ikke bare lette og vandtætte – De er også utroligt alsidige. Ponchos fra Army Star kan bruges både som almindeligt regnslag, cykelregnslag, bivuak, presening eller som nødløsning: soveposeovertræk. En poncho er også praktisk hvis du går med rygsæk – vores ponchoer er nemlig skåret så den også dækker selv større oppakninger.

Læs mere Læs mindre

15 varer

pr. side
Faldende orden

Ponchoen & en multifunktionel ven på rejsen

Hvis du mangler en billig og kompakt gardering mod pludselige regnbyger, som modsat almindeligt regntøj også kan nå helt om og holde rygsækken tør, så er det en regnponcho, du leder efter. En regnponco er utrolig let at have med på farten & den vejer så lidt, at du ikke vil bemærke den, og så er det en meget kompakt beskyttelse at have med, hvor flere modeller tilmed leveres med en komprimeringspose.
Mange glemmer tit at tænke på, hvor multifunktionel et sådan regnslag faktisk er. Når du cykler har du mulighed for både at skærme hoved, arme og overkrop, men du kan også skærme meget af dine ben ved at krænge ponchoen om dit cykelstyr.
Ponchoen er ligeledes blevet et stykke essentielt festivaludstyr, som folk medbringer på grund af ovenstående egenskaber som let vægt og minimale krav til opbevaringsplads, men også fordi du kan bruge ponchoen som et smart underlag eller picnictæppe - fritidsfolk bruger den endda som bivuak - og fordi den er åben i siden, så varmen let slipper ud, og du undgår følelsen af at blive overvarm.
Hos Army Star har vi ponchoer i ensfarver og camouflagemønstre, der er meget oppe i tiden, og klart giver de almindelige regnslag baghjul.