Camouflage regnsæt til mænd og regntøj i klassiske army farver

Her får du regnsæt, der holder! Fan af klassisk gult regntøj? Eller står du og skal bruge et billigt sæt i klassisk solid polyester-materiale, måske i en mere army præget stil? Et camouflage regnsæt fra Army Star er vandtæt og holder dig tør for priser helt ned til 199,-. Vores army regntøj er en billig og let løsning på regnvejret, hvis budgettet ikke rækker til en dyr hardshell-jakke, eller hvis du bare er til de klassiske styles. Vi har både modeller i camouflage mønstre, klassisk gul 'fisherman' eller bedste 'police' stil - med andre ord: her er noget til enhver smag til stærke priser. Vores regnsæt er perfekte til let og rolig aktivitet udendørs, og skal næsten ikke vedligeholdes. Vask mudderet af og så er du klar igen!

Læs mere Læs mindre

5 varer

pr. side
Faldende orden

Army regnsæt i råt look

Regnsæt til voksne behøver ikke være kedelige. Du kan sagtens få bevægelsesfrihed og samtidig se cool ud, når du næste gang trodser vejret i praktisk beklædning fra Army Star.
Hop for eksempel i et fedt camouflage regnsæt næste gang du cykler i regnen, er på festival eller befinder dig i andre situationer, hvor du har lyst til at skille dig ud med et army regnsæt i militær look. Du kommer til at ligne en kriger, der har hjemme i alle slags vejr, og camouflagen vil give dig en råt maskulint udseende.
Hvis du foretrækker et mere neutralt look, har vi fede regnsæt i ensfarver, der ligesom modellerne i army fashion, har gode praktiske egenskaber som rummelige lommer og elastik.
Regnjakken og regnbukserne er i god pasform, så det kan bruges mens du cykler eller går tur & uden at være til det mindste besvær. På den måde bliver du helt tør på en ubesværet måde, selvom regnen falder tungt.