Knickers til mænd

Knickers er halvlange korte bukser og her hos Army Star har vi samlet det sejeste udvalg! Vi har prioriteret især cargo-modeller. Det betyder at du får masser af ekstra store lommer så du kan finde plads til både nøgler, pengepung, solbriller og alt det andet du har med dig på farten. Vi har knickers til mænd i et væld af farver og masser af forskellige camouflager. I ægte militær-stil er vores udvalg produceret i holdbare materialer, så du kan blive ved med at hive dit par frem, sæson efter sæson. Gå på opdagelse i vores store udvalg nedenfor og find lige netop den style der passer dig!

Læs mere Læs mindre

6 varer

pr. side
Faldende orden

Knickers – udvalget forklaret

Knickers også kaldet korte bukser, piratbukser og capri pants. Ofte ses knickers også beskrevet som 3/4-lange bukser. Man kan derfor sige at de ligger et sted mellem et par shorts og et par bukser. Typisk går længden til under knæet – modsat short som typisk er midt på, eller over knæet. Den øgede længde passer blandt andet perfekt på køligere dage, eller aktivt brug hvor der er behov for mere beskyttelse af benene. Vores modeller er produceret med inspiration fra militær bukser. Det vil sige at du oftest finder et væld af lommer og praktiske detaljer, som gør dem super praktiske.

I udvalget finder du alt fra vintage-cool streetwear modeller i forvasket bomuld, posede lommer og ekstra solide syninger – til mere strømlinede militæruniform-inspirerede knickers, som ikke er til at slide op. Uanset hvad der falder i din smag, er vi sikre på at du vil blive super tilfreds med et par knickers fra vores udvalg!