Skjorter til mænd - kortærmede og langærmede skjorter

Stort udvalg af autentiske army-skjorter! Vi har militærskjorter i rigtige army-farver, camouflage skjorter og maskuline skovmandsskjorter. Endvidere finder du et bredt udvalg af tidløse tjenesteskjorter, utilty shirts og cargo shirts. Er du til klassisk aviator-charme, så vær sikker på også at tjekke vores fede pilot skjorter! Hvis du skal udenlands har vi også praktiske hurtigttørrende outdoor-skjorter med brystlommer. I Army Star går vi naturligvis også op i altid også at finde de fedeste original second-hand varer – derfor har vi også fundet nogle fede originale camouflage skjorter.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 137

pr. side
Faldende orden
Side

Herreskjorter I army look, tern og flotte basisfarver

Du går aldrig galt i byen med en fed skjorte fra Army Star. Hvad enten du foretrækker korte eller lange ærmer, har vi nogle af de fedeste herreskjorter, du finder online.

Skjorter til mænd er gået fra en tilstand som beklædning under habitjakken til tøj, der er lige så meget beregnet til hverdagsbrug som til fest og farver. På samme måde er det blevet en helårsbeklædning, hvor en langærmet skjorte kan dække kroppen til, eller fungere med et opsmøg hele året rundt, mens den kortærmede udgave er perfekt, når de lune temperaturer står for døren.

Skjorten er et klassisk stykke tøj i herregarderoben, og den findes i ufatteligt mange, tykkelser, mønstre og faconer. Hos Army Star har vi et bredt udvalg, så du kan finde en militær skjorte i camouflage, klassisk army grøn eller den populære skovmandsskjorte, der aldrig går af mode.

Du finder ligeledes mange forskellige design, der tæller alt fra de ternede til flotte ensfarver.