Kortærmede army skjorter til mænd - klassiske militærskjorter & uniformsskjorter

Når vejret er varmt og lejligheden byder på det pæne outfit, er en kortærmet army skjorte måske lige noget for dig. Vi har rå vintage skjorter med slitagedetaljer, originale U.S. Police skjorter og modeller lavet efter U.S. Army’s uniformsskjorter. Vores store udvalg pilotskjorter med korte ærmer er et oplagt valg til dig der vil have en pæn skjorte, der stadig er casual nok til også at blive brugt til hverdag. . En rigtig militærskjorte har typisk 2 brystlommer en enkelt knap og en skulderstrop på hver skulder. Skulderstropperne - også kendt som epauletter - bliver i militæret oftest brugt til at bære gradstegn eller enhedsafmærkninger.

Militærskjorterne i vores udvalg fås i en række forskellige kvaliteter. Pilotskjorterne er typisk i en tynd og behagelig bomuldskvalitet, U.S. Shirts er lavet i en kraftig twill stoftype og vores outdoor skjorter er af en hurtigttørrende microfiber meter vare. Så uanset om dagen byder på den fine middag, eventyr i vildmarken, rejse og ferie - eller bare en rolig sommerdag på strøget, så finder du helt sikkert det rigtige hos Army Star.

Læs mere Læs mindre

36 varer

pr. side
Faldende orden

Skjorter med korte ærmer & tidløs mode i army look og farver

Når solen rammer landet og temperature stiger, så er det frem med den kortærmede skjorte! For skjorter med korte ærmer kan gå til næsten alle lejligheder. Skal du til fest, koncert, på udflugt eller måske til et familiearrangement, så er det et perfekt valg, da modellerne er luftige og afslappede, men samtidig mere formelle end en t-shirt.

Hos Army Star har vi den tidsløse sommerklassikker i flotte ensfarver, der er perfekte til dig, der er en casual gentleman, der på én gang vil have komfort og se stilfuld ud. Er du ude og nyde sommeren, kan du pifte stilen op med en army inspireret kortærmet skjorte i camouflage, khaki eller oliven grøn. Det er militær mode, der med garanti vil give dine shorts et råt modspil.

Er du på jagt efter en fed kort ærmet skjorte, så lad Army Star forsyne dig med en maskulin og behagelig én af slagsen.