Langærmede militærskjorter og army skjorter til mænd

Hvad enten du er til army skjorter med lange ærmer, uniformsskjorter, pilotskjorter eller skovmandsskjorter, så er du kommet til det rette sted. Vores udvalg af langærmede militærskjorter er, som alt andet hos Army Star, af bedste kvalitet! De fleste af vores styles passer perfekt til hverdagsbrug og derudover består udvalget af sjove uniformer som fx vores langærmede politiskjorte eller matrosskjorte som også kaldes en busseronne. Vi har skjorter i camouflage, plaidtern og klassiske militærfarver. Se det store udvalg nedenfor, og bliv klædt på med stil!

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 71

pr. side
Faldende orden
Side

Army skjorter med lange ærmer & fedt tøj til hele året

En langærmet skjorte kan bruges hele året rundt, og du kan altid finde en god herreskjorte, der passer til humøret og de enkelte lejligheder.
Langærmede skjorter er et must i alle garderober. De kan bruges i hverdagen, hvor en rå army skjorte i eksempelvis tern, camouflage eller vintage look, giver din stil en knivskarp kant og et maskulint præg. Ligeledes kan en model i ensfarver give et traditionelt udseende, hvis du skal bruge den under mere formelle omstændigheder.

Skjorten er et stykke tøj, der aldrig skal gemmes væk, selvom sæsonerne skifter. Når vejret er koldt og trist, kan du bryde de kedelige grå rammer med en fed skovmandsskjorte, der kan dække hele overkroppen til og give liv og fed stil. Er solen fremme, behøver du ikke pakke dine skjorter sammen & et kækt opsmøg og evt. en lukket knap mindre giver et sommerfrisk look, der aldrig går af mode.

Find din nye langærmede skjorte her blandt de mange typer i militær look, skovmandsmodeller eller flotte ensfarvede udgaver.