Træningstøj til mænd

Vores træningstøj er inspireret af amerikansk military PT-gear (Physical Training). Du kan finde træningstøj i bl.a. armygrøn og klassisk grå. Vi har et bredt udvalg af træningstøj som f.eks. hoodies, sweatshirts, sweatshorts og sweatpants. Altsammen i rigtig army stil. Vi har også teknisk løbetøj i svedtransporterende og hurtigtørrende polyester. Se f.x vores trænings-shorts og løbe tights – perfekte til sveddryppende motion året rundt. Hva end om du vil have en army-præget trænings sweater til det sporty street-look, eller nogle seriøse træningsbukser, så finder du her det helt rigtige gear til at komme i form.

Læs mere Læs mindre

20 varer

pr. side
Faldende orden

Sportstøj i army look

Nu kan du skille dig ud i fitnesscenteret, på fodboldbanen eller under dine løbeture, når du suser afsted i funktionelt army fashion. Vores sortiment tæller både tøj og accessories, så du finder alt det træningsudstyr, du har behov for samme sted.
Tøjet er produceret med øje for både træning og design, hvilket betyder, at du ikke bare finder sportstøj med autentisk militær look, men træningstøj, der også tjener en funktion. Eksempelvis finder du svedtransporterende t-shirts til aktiviteter under solen eller indendørs, ligesom du også finder træningstøj til de inderste lag. Så er du sikret at kunne holde varmen, når du bevæger dig ud i koldt vejr, eller mangler ekstra isolation til skiferien.
Modellerne findes i fed army fashion, der giver dig en maskulin fremtoning, når du trækker i træningstrøjen i camouflage eller autentisk U.S. PT-gear (Physical Training). Er du til basisfarver, har vi blandt andet khaki eller den klassiske army grønne & perfekt til dig, der gerne vil dyrke sport i et råt outfit.