Langærmede t-shirts til mænd - camouflage, army farver, print og helfarvede

Find langærmede T-shirts med camouflage mønster eller army T-shirts med lange ærmer lige her. Vi har nemlig et solidt udvalg i alt inden for alle former for T-shirts med lange ærmer. Her finder du bl.a. henley T-shirts, også kendt som grand dad undertrøjer, varme termoundertrøjer, svedtransporterende sportsmodeller og neutralt basic wear i sublim kvalitet. Da vi er en army shop har vi selvfølgelig også et væld af styles i et hav af camouflager. Så med dette store udvalg burde du helt sikkert kunne finde noget der passer ind i netop din garderobe i udvalget nedenfor.

Læs mere Læs mindre

26 varer

pr. side
Faldende orden

T-shirts med lange ærmer & i militært, sporty og klassisk look

Med langærmede T-shirts fra Army Star har du cool beklædning til hele året. En langærmet model giver ekstra varme, og er super behagelig både i de kølige sæsoner og overgangsperioderne. Er vejret derimod dejlig varmt eller kommer du ind i et opvarmet rum, skal du ikke foretage dig andet end at trække ærmerne op til albuerne, så er der luft til armene.

Hos Army Star fører vi modeller med rå detaljer, men også mere traditionelle udgaver med f.eks. en klassisk stolpelukning. Fælles for de mange typer er, at de gør sig super godt til et par fede cargobukser eller shorts. Du finder både variationer, der har et sporty udtryk og et tæt fit til kroppen, ligesom du har et væld af kampskjorter og camouflagetyper at vælge imellem.

Prøv en langærmet t-shirt i army look og opnå et look, der giver en maskulin kant med et sporty eller militært inspireret præg.