Army poloshirts til mænd

Poloshirten er en all-rounder og en favorit når mænd skal vælge tøj. Den kan bruges i alle selskaber – lige fra den afslappede tur til stranden, hvor den kan bæres med et par fede army shorts, til aftenselskabets påklædning , hvor den kan sættes sammen med et par af dine yndlingsbukser bukser. Polo t-shirten har eksisteret i evigheder, og har med dens tidsløse islæt altid været en populær genganger i herregarderober.

Læs mere Læs mindre

16 varer

pr. side
Faldende orden

Poloshirts & army fashion med sporty rødder

T-shirten har en fornem fætter & den kaldes for en polo t-shirt. Som så meget andet modetøj, stammer poloshirten oprindeligt fra sportens verden, hvor franskmanden Rene Lacoste brød med de traditionelle regler inden for tennissporten, og gik på banen i en kort ærmet skjorte-lignende sag i et dejlig let bomuldsmateriale, hvortil der endda var en krave, som kunne beskytte tennisspilleren under dysten i den stærke sol. Selv i dag er poloen fortsat et af de mest elskede stykker, som mænd kan trække over hovedet.

Hos Army Star mener vi at alle mænd bør have en herre polo i garderoben af den simple årsag, at den er så anvendelig. Poloshirten er i kraft af dens rødder til sportens verden på en gang både sporty og elegant. Selvom den findes i utalige variationer, herunder naturligvis som fed army wear, forbliver kraven og stolpelukningen som fortsatte elementer, hvilket sikrer et elegant look. Læg dertil at materialet stadig er dejlig behagelig bomuld, der sammen med det lidt løse fit sikrer en virkelig komfortabel oplevelse & så har du opskriften på herrevenligt tøj.

Army Star forhandler poloer i de klassiske og tidløse snit, kombineret med referencer til den militære verden. Tag en af vores modeller på sammen med et par fede jeans og opnå et look, der både er casual og kan gå til job og fritid.