Army tank tops til mænd, militær undertrøjer og wife-beaters

Kæmpe udvalg af army tank tops og militær undertrøjer! Vi har samlet et hav af fede styles, til gode priser. Her finder du f.eks. modeller i camouflage, strømlinede sportsundertrøjer og klassiske tætsiddende undertrøjer til at have på under skjorten på en varm sommerdag. Vi har selvfølgelige også de ikoniske militær undertrøjer i olivengrøn, som du sikkert kender fra film. Vores army tank tops til mænd, også kaldet wife-beaters, er i høj kvalitet og passer til de fleste. Her er der noget for enhver, vi har til både bad-boys og gentlemen!

Læs mere Læs mindre

7 varer

pr. side
Faldende orden

Tank top & undertrøjen der blev populær

Undertrøjen er ikke længere et udskældt stykke tøj, som mænd skal gemme under skjorten. Mange bruger stadig undertrøjen som et funktionelt inderste lag, da den er perfekt til at optage sved, hvis du f.eks. bærer den under din skjorte på en varm dag. Tank tops er blevet uhyre populær og bruges i mange situationer.

I dag ser du tit folk, der er iført tank tops. Når solen kommer frem er landet fyldt med personer, der er iført en god wife-beater. Det skyldes, at undertrøjen findes i en masse fede casual variationer, og sørger for at give kroppen godt med luft. Det gør den helt perfekt til en dag på stranden, en cykleltur eller et smut ned til parkens grønne græs en lun sommerdag.
Også I træningscenteret er det eksempelvis helt normalt, at folk dyrker motion i en god løs og behagelig tank top. Derudover er det simpelthen en fornøjelse, at tage en lækker tank top på, når man skal have gang i en god omgang afslapning.

De mange forskellige farver og mønstrer giver dig mulighed for at finde en model, der passer lige til din personlighed. Hos Army star har vi fede army tank tops i camouflage mønster og andre fede print, der giver en rå og maskulin kant, hvis du smider dem på til et par flotte cargoshorts eller lignende.