Trøjer & strik til mænd

Hvis du leder efter en unik trøje, så har vi svaret hos Army Star. Her finder du tøj til mænd i form af både sporty hoodies i friske farver, originale commando pullovers fra det danske forsvar og fede Physical Training sweatshirts, der sælges med licens fra United States Marine Corps, som du kender fra det amerikanske forsvar. Vi har lækre trøjer i rå army fashion med fede motiver og print til manden der klæder sig i et fedt casual eller street inspireret look. Du finder pullovers, hættetrøjer og anden army mode på denne og de næste sider. Kvaliteten er fremragende og trøjerne kan bruges i forbindelse med enhver maskulin herremode.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 114

pr. side
Faldende orden
Side

Bredt udvalg af trøjer til mænd

Du har altid mulighed for at finde fede army trøjer, når du søger hos Army Star. Vi tilbyder et sortiment, der rummer alt fra sweatere i klassisk amerikansk design helt tilbage fra 2. Verdenskrig til moderne hoodies i camouflage, og sweatshirts der kan holde dig varm året rundt.

Hvad enten dine præferencer peger i retning af den ikoniske sømandstrøje eller den sporty og rå Rothco trænings-sweatshirt, kan du altid gå på jagt i army mode med en fremragende kvalitet. Tøjet varierer meget i design og tykkelse, hvorfor nogle vil være ideelle til at holde dig varm, mens andre modeller vægter det modemæssige højere. Trøjerne kommer i en behagelig kvalitet, hvor pasformen sætter sig flot på kroppen og sikrer en afslappet fornemmelse.

Du finder pullovers, hættetrøjer, striktrøjer i fleece og anden army mode på disse sider. Kvaliteten er fremragende og trøjerne kan bruges til enhver stil.