Militær hættetrøjer til mænd - army eller camouflage hoodies & sweatshirts med hætte

Hættetrøjer har gennem hele historien været på mode. I nyere tid har hættetrøjen særligt gjort sit indtog. I 1930'erne blev hættetrøjen lavet til arbejderne i de uopvarmede fabrikshaller. I dag er hættetrøjer associeret som værende sporty, street og fashion, og her finder du flotte hættetrøjer med camouflage mønster i bedste army stil. Hoodies er i dag i mindre grad blevet arbejdstøj og i højere grad en afslappet og alsidig beklædningsgenstand, perfekt til sport eller som en del af det tilbagelænede street look. Hættetrøjen er en klar basis artikel i ethvert garderobeskab. I Army Star har vi army hoodies og hættetrøjer til enhver smag; du finder både moderigtige, trænings-sweatshirts, camouflage hættetrøjer, hardcore prints, og tidløse hættetrøjer.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 41

pr. side
Faldende orden
Side

Hættetrøjer og hoodies & fra munke til militær og sporty mode

Hættetrøjen er en elsket genstand i mange herregarderober. Den kan spores helt tilbage fra middelalderen og datidens munke, til 1930`erne, hvor den holdt fabriksarbejderen varm og frem til 70`erne, hvor Rocky var med til at gøre hættetrøjen til et ikonisk stykke tøj. Siden er den blevet brugt til alle formål lige fra sport, til hip hop og som en ganske almindelig casual trøje, der peger i retningen af streetfashion.

I dag er hoodies stadig vildt populære, og kommer i et hav af forskellige looks lige fra ensfarver til, camouflage og modeller med fede army print og samme stil som de klassiske træningstrøjer i det amerikanske militær. Hop i en cool sweatshirt med hætte og match med et par fede army jeans eller cargobukser, så har du opskriften på et maskulint look med en masse attitude.
Udover at du kan sammensætte modellerne med mange forskellige overdele, kommer du til at opleve en komfort i egen klasse. Pasformen er super behagelig, og stoffet føles rart mod huden.

Army Star forsyner dig med de fedeste hættetrøjer, der kommer både med og uden lynlås, i army, camouflage eller street fashion.