Militær sweatre & trøjer til mænd

Stort udvalg af uldstrik, sweatre og trøjer! Intet luner så rart som en striktrøje og uanset om du er mest til uld eller akryl, finder du det her. Vi har originale modeller fra det danske Forsvar, kaldet commando pullovers, sømandstrøjer og klassiske 5-button sweatre. Med sit klassiske look og kraftige strik, udstråler den klassiske militærsweater maskulinitet på den gammeldags facon! Kig videre nedenfor og find dig en lækker lun striktrøje at holde varmen i!

Læs mere Læs mindre

30 varer

pr. side
Faldende orden

 

sweatre og striktrøjer & army inspireret trøjer til mænd

Hold varmen med en lækker sweater eller striktrøje fra Army Star. Vi tilbyder varme trøjer i mange forskellige designs & og herlige materialer, der sikrer en god kvalitet.
Du finder både striktrøjer med og uden lynlås, samt fede detaljer som eksempelvis forstærkninger på skulder og albuer, store knapper eller en kontrastfuld lynlås. Trøjerne er lavede så de har en god pasform og et naturligt fald på kroppen. Derudover er materialerne utroligt behagelige, så du altid vil opleve en komfortabel følelse, når du bruger dem.

De mange sweatre og striktrøjer kan bruges selvstændigt på en kold aften, eller under en jakke på virkelig kolde dage. Designet bærer i mange tilfælde klart præg af at have hentet inspiration fra sømandsstrikken, og enkelte modeller er autentiske modeller fra Det Danske Forsvar & dvs. trøjer der i sandhed er producerede til at holde mænd varme.

Nyd en kold aften under en varm trøje fra Army Star.