Sweatshirts til mænd

Fede army sweatshirts til opvarmning og træning eller som varm trøje på efterårsdage. Vores sweatshirts i den velkendte army stil er lavet til aktivt brug, så man kan træne igennem, helt uden at blive begrænset af en tung trøje. Vores militær sweatshirts er inspireret og lavet efter de såkaldte physical training hoodies eller PT-hoodies, der udleveres til de amerikanske soldater. Vores mili sweatshirts fås i klassisk grå eller rigtig army grøn og med army inspirerede prints. Sweatshirts fra Army Star kan naturligvis også bruges som en del af dit daglige tøj. Vores army sweatshirts er alle i den bedste militærstil og holder kulden ude, når du træner. Du kan få din militær sweatshirt med eller uden lynlås og mellem flere forskellige prints.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 42

pr. side
Faldende orden
Side

Sweatshirts & varme trøjer til kolde aftener

Hvis du står og mangler en army sweatshirt til de sene timer eller kolde dage, så kan du finde den hos Army Star. Vi har kvalitets trøjer i friske farver, til de mænd, der enten mangler et varmt lag tøj i den danske vinter, eller står og har brug for en fed sweatshirt til sportsbrug.

Vores sweatshirts produceres i behagelige bomuldsmaterialer, der ikke bare ser godt ud udenpå, men er bløde indvendige, så de er enormt lækre at tage på. Den gode pasform sikrer samtidig, at det er en utrolig komfortabel oplevelse, når du bevæger dig rundt i en af vores modeller.

Snup en army inspireret trøje på næste gang du skal ud en sen sommernat, eller mangler et lag over t-shirten. De mange sweatere gør det super godt til at par jeans, og kan bruges både til arbejdsbrug og hverdag.