Uldtøj

Uldtøj & accesories til enhver situation og i masser af styles finder du lige her. Vi har alt fra long johns til lækre og autentiske tæpper produceret i 100% uld. Ved at vælge tøj med uld tillader giver du din krop de bedste vilkår ved at tillade den at ånde og absorbere sveden fra din krop Vores autentiske uldprodukter er nøje udvalgte efter deres kvalitet blandt andet finder eskimo-serien som har har bestået den største test ved at være en del af Sirius hundeslædepatruljen og senere hen er blevet fast beklædning hos det Danske, Norske og Svenske forsvar. Uld er det perfekte materiale til alle typer af beklædning alt fra pullovers, long johns, sokker eller til blødt dejlig og lunt undertøj.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 51

pr. side
Faldende orden
Side

ARMY ULDTØJ

Uldtøj i råt army-look

Med råt army-uldtøj er du sikret til alt slags vejr med praktisk tøj. Uld har den egenskab at den er selvrensenende, hvilket betyder at uldtøj ikke skal vaskes ofte, da ulden indeholder lanolin som er det naturlig fedtlag som findes i lammets uld.
Ved at købe uldtøj fra eskimo er du sikret at dyrene har utrolig gode levevilkår, hvilket øger uldkvaliteten markant og faktisk er nogle af de bedste kvaliteter som findes på lammeuld.

Tøj med uld er perfekt for dig som elsker at udføre fysiske hårde aktiviteter, vandre eller bare gerne vil have et højkvalitet's army uldprodukter.

Spring ud i vores spændende sortiment af fede army uld-produkter

Er kendetegnet ved de meget høje krav som der sættes hos militæret hvilket gør at disse produkter ikke blot er komfortable men også ekstrem slidstærke og indeholder en lang række militære egenskaber.
Uldsokkerne er komfortable til march eller lange vandre ture ved at benytte højkvalitets-uldsokker minimere du chancen for at få vabler, smerter i fødderne derudover minimuere du også chancen for at skade dit fodtøj.

Den perfekte løsning

Vores eskimo uldundertøj er den perfekte løsning til dig som elsker at stå på ski, gå på jagt eller andre aktiviteter som kræver at du skal sidde stille over længere tid, uldundertøjet har den fantastiske egenskab at det er med til at regulere din krops temperatur.