Undertøj til mænd - boxershorts, thermoundertøj og militær undertøj

Med undertøj fra Army Star er du klædt på til alle slags dage og vejr. Vi har militær undertøj til feltbrug, klassisk hverdagsundertøj og teknisk undertøj til friluftsbrug, som holder dig varm og tør under fysisk aktivitet og dårlige vejrforhold. Vi er af den overbevisning, at moderne undertøj ikke bare skal være bekvemt, det skal kunne holde til mange forskellige slags brug - hvad enten der er tale om kort eller langt undertøj.

Læs mere Læs mindre

28 varer

pr. side
Faldende orden

Undertøj for enhver smag

Vi tilbyder dig undertøj i army fashion, der spænder fra boxershorts i camouflage til lækkert, blødt og varmt skiundertøj i flotte ensfarver og undertrøjer.
Hos Army Star anerkender vi behovet for forskelligartet undertøj, så du kan finde det, der lige netop falder i din smag. Uanset hvilken påklædning man er iført og hvilken som helst aktivitet, man skal bruge det til, så indgår underbukser og undertrøjer for de meste. Derfor er det vigtigt at de forskellige modeller understøttet dig bedst muligt i dit gøremål. Skal du sidde meget eller bare bære et par boxershorts i hverdagen, skal de sidde ordentligt og ikke være til gene, mens et par lange underbukser skal kunne holde på varmen, og absorbere sveden fra huden, hvis de er tiltænkt sportsbrug.
Derfor tilbyder vi behageligt og funktionsdygtigt undertøj til mænd, der kommer i et army inspireret look i eksempelvis camouflage, såvel som flotte basisfarver.