Lang- eller kortærmede camouflage undertrøjer til mænd

Undertrøjer i camouflage til vinterbrug. Når årstiden siger vinter og termometeret er i bund, har du brug for ekstra varmt tøj og måske army undertrøjer med lange ærmer til at holde kulden fra kroppen. Her finder du praktiske langærmede camouflage undertrøjer, der både luner og fjerner sved hvis du er aktiv. Army undertrøjer med lange ærmer - Praktisk og smart! Afhængig af om du bare skal gå en rolig tur i hvide omgivelser, eller skal lufte dine ski i Alperne, så bør du finde dine army undertrøjer frem. Skal du være aktiv, så se vores ECWCS undertrøjer, der kan kombineres afhængig af temperaturen og intensitetsniveauet. Og skal du holde varmen på gåturen har vi klassiske langærmede camouflage undertrøjer i både ensfarvet og de fede langærmede camouflage undertrøjer til super stærke priser. Hos Army Star kan du finde præcis de army undertrøjer med lange ærmer du er på udkig efter, og det gode håndværk sikrer at du vil kunne blive ved med at bruge dem år efter år.

Læs mere Læs mindre

11 varer

pr. side
Faldende orden

Undertrøjer & funktionalitet i med korte eller lange ærmer

Når du kan mærke kulden komme snigende, men stadig skal gennemføre løbeturen, til fodbold eller står foran en skiferie, så har du brug for en varm undertrøje. Vores langærmede army undertrøjer egner sig perfekt til et væld af sportslige discipliner - såvel som aktiviteter under mere afslappede forhold, hvor målet er at holde varmen. Du bør dog altid være opmærksom på, at de enkelte modeller kan have særlige egenskaber, der gør dem egnede til specifikke formål.
Hos Army Star finder du nemlig en langærmet undertrøje til stort set alle aktiviteter. Både til fodboldkampen, der foregår i koldt blæsevejr eller skiferien, hvor du gerne vil have et inderlag, der kan holde dig varm. Hertil er vores army wear perfekt, da det med en super god tæthed og pasform sidder godt på kroppen, og isolerer varmen. Mange modeller er tilmed svedabsorberende, så du bliver holdt tør mellem aktiviteter, og din krop ikke nedkøles.
Husk også at tjekke de kortærmede undertrøjer ud. Lad dig ikke snyde at de t-shirt lignende modeller. Her er tale om effektive army undertrøjer, der kan transportere sveden hurtig væk fra kroppen i kampens hede eller holde dig varm i snefyldte landskaber. Du finder endda enkelte modeller, der er så tekniske, at de kan begge dele!
Find din næste undertrøje i militær camouflage eller ensfarver hos Army Star.