Army veste til mænd - foto veste og jagt veste

Her finder du army veste til ethvert formål! Hvad end du vil holde varmen, eller du har brug for masser af lommer til dine ting og sager, så har Army Star vesten til dig! Vores mange militær veste fås i ensfarvet og med camouflagemønster og til flere forskellige brugsmål. Find f.eks. den ideelle jagtvest eller en fotovest med masser af praktiske lommer til dit fotoudstyr, eller hvad med vores army veste fra Rothco eller Fostex. Vil du holde varmen, har vi også lækre body warmers i fleece eller nylon. Med vores lækre bodywarmers og militær veste er du sikker på at holde varmen vinteren over.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 51

pr. side
Faldende orden
Side

Veste til mænd & army mode eller friske farver til hele året

Hos Army Star har vi et bredt udvalg af veste til mænd i forskellige variationer. Derfor finder du fede modeller i camouflage og ensfarver & alle i kraftige materialer.
En vest er en meget anvendelig beklædning, som du kan have hængende fremme til brug hele året. Vesten udmærker sig ved at være god til at holde dig varm, mens den er stadig er nem at bruge i både varmere og koldere vejr. Tag den på med en fed t-shirt, hvis vejret er godt, eller brug den med en cool hættetrøje, hvis det er køligere, når du skal udenfor. En vest er samtidig gavmild ved din øvrige beklædning, da du får rig lejlighed til at vise den frem. Hold eventuelt vesten åben, så man kan se, hvad du har på indenunder.
Army Star forsyner dig med veste i det militære look, som giver dit look en skarp kant, uanset om du er til camouflage, khaki eller ensfarver.