Militær Overskudslager

Militær overskudslager og vintage army tøj

Army Star er dit online militær overskudslager. Vi har et stort udvalg af militært overskud! Se det store udvalg af militærtøj og army grej. Nedenfor finder du et håndplukket udvalg af det fedeste brugte army surplus der er tilgængeligt på markedet. Vi udvælger med stor omhu de enkelte uniformer ud fra kvalitet, stand og pris, for at give dig det bedste udvalg. Udvalget spænder over stilfulde army jakker, uopslidelige militærrygsække og varme uldstriktrøjer. Vores militær overskudslager rummer army surplus fra bl.a. det danske forsvar, den tyske forbundshær og den engelske army. Så se videre nedenfor, om ikke garderoben skal suppleres med noget ægte militær tøj!

Læs mere Læs mindre

9 varer

pr. side
Faldende orden

Militær overskudslager

Online militær overskudslager. Hos Army Star elsker vi gamle brugte og glemte sager fra militæret. I udvalget ovenfor finder du unikke produkter, som oprindeligt var tiltænkt soldater, men som i dag har fundet vej til os civile. Udvalget er købt på militære overskudsauktioner verden over. Vi har især et stort udvalg fra de store europæiske landes forsvar. Efterhånden som truslen fra øst gjorde sig gældende i årene efter 2. verdenskrig, oprustede resten af Europa. Det betød at store mængder udrustning har ligget på lagre og ventet på en krig der heldigvis aldrig kom. Og i dag er vi så så heldige at kunne finde disse sager frem og give dem nyt liv. Se det store udvalg i vores militær overskudslager her.

Second-hand army wear er en fed måde at supplere garderoben på

Det fås nemlig i alle former og afskygninger, og det er helt sikkert at det ikke ligner noget du kan købe i en almindelig tøjbutik. Derfor er original militær beklædning super populært. Nogen elsker det for dets rå udseende og det individuelle præg som brugt tøj får i forbindelse med militært brug. Andre sætter pris på de uopslidelige egenskaber og mange smart features som tøjet og grejet har.
At købe brugt er også miljøvenligt – i stedet for at købe noget nyt der skal produceres, med omkostninger for både miljø og vandregnskab, er brugt militærtøj en måde at bruge det vi allerede har. På den måde sparer vi lidt på jordens ressourcer. Militæruniformer og udstyr er lavet til at holde til krig og derfor holder det meget længe. Nogle gange skifter militæret uniform eller udrustning og for at spare penge, bliver overskuddet solgt på store militærauktioner. På overskudsauktionerne bliver der bl.a. solgt militærkøretøjer, militær uniformer og militærudrustning - i meget store partier. I Army Star handler vi med dem der opkøber de meget store partier – her udvælger vi de flotteste modeller og de bedste stykker grej, med et kritisk blik på standen. Du kan derfor trygt handle brugt militærtøj hos Army Star – vi gør alt hvad vi kan, for at beskrive det enkelte produkt og hvilken stand du kan forvente produktet er i, når du modtager det.