Shorts

Molecule Shorts og Knickers

Hos Army Star finder du et kæmpe udvalg af Molecule shorts til mænd. Du ser her de fedeste styles fra det populære mærke. Med kombinationen af det rå militær-look og den afslappede streetwear-pasform, er Molecule shorts helt unikke og skaber et cool look. Masser af praktiske lommer og solid bomuldscanvas, gør dem ideelle til både hårdt arbejde, ture i det fri og rejser. Det er slidstærk hverdagsbeklædning, som sidder godt og føles behageligt. Og så har shortsene masser af praktiske features, f.eks. rummelige cargo-lommer og snører til justering af pasform.

Vi fører også Molecule Knickers (shorts med mere længde) samt Molecule bukser. Se alle de fede styles herunder!
Fri fragt over 600 kr. med GLS
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Molecule shorts - slidstærkt design kombineret med komfort

Molecule shorts er oprindeligt designet til brug af det arbejdende thailandske folk, og er derfor produceret med slidstærkt bomuld og masser af praktiske lommer, velegnet til hårdt fysisk arbejde. Af samme årsag er de også designet med tanke på komfort, og den løse pasform gør, at Molecule shorts er en sikker vinder når det kommer til at kombinere dem med en løs t-shirt, skjorte eller hoodie.

Et par gode Molecule cargo shorts er altså det perfekte valg til dig, der ønsker stor bevægelsesfrihed, et fedt look der kombinerer streetwear med det mere rå look og ekstra komfort.

Cargo shorts i tidløst design


Der er en grund til, at cargo shorts stort set aldrig går af mode. Cargo shorts fra Molecule har nemlig et simpelt og klassisk tidløst design, som har gjort, at det var populært blandt skatere og streetwear miljøet for år tilbage, stadig er populært i dag - og vil formentlig være populært langt ud i fremtiden.

Netop streetwear miljøet har taget godt imod cargo shortsene fra Molecule, da den løse pasform og store bevægelighed gør det nemt at lave tricks, og det tilbagelænede, afslappede look er perfekt til miljøet. Da shortsene kommer både i neutrale farver samt mere i mere sprælske, såsom orange og camouflage, kan du helt sikkert finde et par, som passer til dit ønskede look.